Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

1 Κανόνες Την / Το Παρ Μαρ 22 2013, 07:24

Warrior7

Warrior7


Ανώτατος Διαχειριστής
Ανώτατος Διαχειριστής

Πληροφορίες Χρήστη:
Στο φόρουμ η Ομάδα Διαχείρισης διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει, να τροποποιεί, να προσθέτει ή να αφαιρεί κανόνες ανά πάσα στιγμή αν το κρίνουν απαραίτητο. Είναι δική σας ευθύνη να είστε ενήμεροι για οποιαδήποτε αλλαγή γίνεται. Η Ομάδα Διαχείρισης δεν είναι υπόχρεοι να σας ενημερώνουν για τις αλλαγές που γίνονται στο θέμα.

** Οι κανόνες του Φόρουμ είναι καθαρά δικοί του κανόνες και δεν ισχύουν σε άλλα φόρουμ.**Κανόνες Φόρουμ:
1. Απαγορεύονται:

1.1. Απαγορεύεται να χρησιμοποιείται περισσότερους από έναν λογαριασμό στο φόρουμ. Εάν παρατηρηθεί χρήστης με περισσότερους από έναν λογαριασμό τότε θα απενεργοποιηθούν όλοι οι λογαριασμοί του.

1.2. Απαγορεύεται να κάνετε απαντήσεις συνεχόμενες εκτός και αν ο χρόνος επεξεργασίας των απαντήσεων σας λήξει. Ο χρόνος που έχετε μέχρι να επεξεργαστείτε το μήνυμά σας είναι πέντε λεπτά.

1.3. Απαγορεύεται να μειώνεται ένα άλλο μέλος του φόρουμ (bullying). Σε αυτό συμπεριλαμβάνονται και βρισιές ή υποβιβαστικά μηνύματα είτε προσωπικά είτε κοινοποιημένα. Ο κάθε χρήστης μπορεί να αναφέρει ένα μήνυμα ή μια απάντηση κάποιου άλλου χρήστη που πιστεύει ότι προσβλήθηκε και αυτός ο χρήστης θα προειδοποιηθεί και εάν επαναληφθεί θα τιμωρηθεί με ban.

1.4. Απαγορεύεται να επιβάλλεται κανόνες σε άλλα μέλη του Φόρουμ (rule point). Μπορείτε να αναφέρεται το ποστ που παραβαίνει κάποιον κανόνα μέσω του κουμπιού ΄΄αναφοράς΄΄ και θα αναλάβει η Ομάδα του φόρουμ η οποία είναι υπεύθυνοι γι' αυτή την δουλειά. Kάθε φαινόμενο rule point, θα προειδοποιείτε και αν επαναληφθεί θα αποκλείεστε με τιμωρία 1 ημέρας.

1.5. Απαγορεύεται η δημοσίευση προσωπικών στοιχείων ενός μέλους. Σε περίπτωση που ένα μέλος δημοσιεύσει προσωπικά στοιχεία ενός άλλου μέλους χωρίς την έγκρισή του και χωρίς την άδεια του δημιουργού του φόρουμ (όπου θα δίνετε ένας κωδικός αναγνώρισης), θα τιμωρείται με 3 μέρες ban.

1.6. Απαγορεύονται τα greeklish σε όλους τους τομείς του Φόρουμ. Αν παρουσιαστεί μήνυμα γραμμένο σε greeklish μορφή τότε θα τιμωρείτε με 2 προειδοποιήσεις.

1.7. Απαγορεύονται οι διαφημίσεις άλλων φόρουμ, άλλων σελίδων ή καναλιών, blogs ή οποιοδήποτε άλλο site σε όλους τους τομείς του φόρουμ. Η διαφήμιση επιτρέπεται με μέτρο μόνο στις υπογραφές σας.2. Τρόποι Καλής Συμπεριφοράς:

2.1. Κάθε μέλος του Φόρουμ γράφει μόνο Ελληνικά ή Αγγλικά.

2.2. Σε κάθε μήνυμα του κάθε μέλους πρέπει να περιλαμβάνει τουλάχιστον 2 λέξεις. Μηνύματα που δεν περιλαμβάνουν αυτό το όριο λέξεων θα προειδοποιούνται.

2.3. Για την καλύτερη και γρηγορότερη λειτουργία του φόρουμ τα emoticons (φατσούλες) επιτρέπονται μερικώς. Επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε μέχρι 5 emoticons σε κάθε απάντηση.

2.4. H υπογραφή του κάθε μέλους δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 500 pixcels (width) * 200 pixcels (height) και 80 kb. Στην υπογραφή του κάθε μέλους επιτρέπεται να έχετε μία εικόνα και 3 γραμμές κειμένου. Εάν δεν έχετε εικόνα τότε επιτρέπεται να έχετε 5 γραμμές κειμένου. Φατσούλες στην υπογραφή σας επιτρέπονται όσες είναι το επιτρεπτό όριο. Βίντεο στις υπογραφές απαγορεύονται.

2.5. To avatar του κάθε μέλους δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 130 pixcels (width) * 130 pixcels (height) και 80 kb. Στο άβαταρ κάθε μέλους επιτρέπεται να έχετε μία εικόνα μόνο. Δεν επιτρέπεται να έχετε emoticons για άβαταρ ή άλλο κινούμενο animation / emoticon.

2.6. Σε κάθε ποστ σας επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε 2 εικόνες και 2 βίντεο maximum.

2.7. Το κάθε μέλος του Φόρουμ διαθέτει το δικαίωμα την ελεύθερης βούλησης. Κανένα άλλο μέλος δεν μπορεί να του στερήσει αυτό το δικαίωμα.

2.8. Μετά από τέσσερις προειδοποιήσεις ένας λογαριασμός μπορεί να αποκλειστεί προσωρινά για διάρκεια ανάλογη τον αριθμό των αποκλεισμών που έχει δεχτεί. Αν ένας χρήστης έχει αποκλειστεί πολλές φορές αλλά εξακολουθεί να παραβιάζει τους κανόνες, τότε μπορεί να αποκλειστεί μόνιμα, ανάλογα το ‘βάρος’ των κατά καιρούς παραβιάσεων του.

2.9. Η ομάδα του φόρουμ διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείσει έναν χρήστη ακόμη και χωρίς να έχει συμπληρώσει τις τέσσερις προειδοποιήσεις που χρειάζεται ανάλογα την σοβαρότητα της παραβίασης που έχει κάνει.

2.10. Για την καλή και πιο ομαλή λειτουργία του φόρουμ σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε το κουμπί ‘Αναζήτηση’ για αποφυγή διπλών θεμάτων. Αν θέλετε κάποιο θέμα να ανοίξει και πάλι τότε ζητήστε το από τον Συντονιστή που το κλείδωσε ή μέσω του κουμπιού ‘Επικοινωνία’ όπου θα ενημερωθούν άμεσα οι Διαχειριστές.

2.11. Αν αισθάνεστε ότι προειδοποιηθήκατε αδίκως, τότε απλά στείλτε το παράπονό σας μέσω του κουμπιού ΄΄Επικοινωνία΄΄ και οι Διαχειριστές του φόρουμ θα το διερευνήσουν και θα σας ενημερώσουν για την απόφασή τους.


Άλλες σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το φόρουμ:

Στον τομέα του Chatbox (ζωντανή συζήτηση) οι κανόνες ισχύουν ακριβώς όπως και σε κάθε τομέα του φόρουμ με την μόνη προϋπόθεση ότι επιτρέπεται ένα ελαφρύ spam.

Στο φόρουμ όλα τα μέλη είναι ίσα μεταξύ τους. Αυτό σημαίνει ότι εάν ένας Συντονιστής παραβεί κάποιον κανόνα τότε μπορείτε να τον αναφέρετε εξίσου όπως μπορείτε να αναφέρετε όλα τα μέλη του φόρουμ. Θα αποδοθεί δίκαια προειδοποίηση αν έχει παραβεί κάποιον κανόνα.

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει κανονικά τομέας για τις spam συζητήσεις. Παρακαλούμε όπως να μην ανοίγετε νέα θέματα ή να απαντάτε σε άλλα θέματα με σκοπό το spam γιατί σε τέτοιες περιπτώσεις θα αναγκαζόμαστε να σας προειδοποιούμε.Στο Φόρουμ κάτω υπάρχει αυτό το κομμάτι "All rights reserved © 2011 - 2013" που σημαίνει ότι δεν έχετε το δικαίωμα να αναδημοσιεύσετε οποιοδήποτε κομμάτι του φόρουμ χωρίς γραπτή / ηλεκτρονική άδεια κάποιου Διαχειριστή ή στην καλύτερη του Δημιουργού.
Kάθε ποστ στο φόρουμ, θεωρείται προσωπική ιδιοκτησία του φόρουμ και δεν επιτρέπεται η διαφήμισή του σε άλλο φόρουμ ή οπουδήποτε αλλού εκτός αν προηγηθεί η απαραίτητη άδεια του δημιουργού. Κάθε κομμάτι του φόρουμ, αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του (πνευματικά δικαιώματα ©). Η μη τήρηση του κανόνα, οδηγεί σε προειδοποίηση.Η Διαχείριση του φόρουμ.

http://fun-palace.forumgreek.com

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  

θκξθυκθυκ

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

 

Σχεδίαση & Ανάπτυξη από Warrior7 | Βοήθεια & Συντόνιση από Marios | All rights reserved © 2013